Pravna fakulteta, Maribor (PRFMB)
Žal ostajajo vrata Pravne fakultete Univerze v Mariboru do nadaljnjega zaprta, a si lahko gradivo KLJUB TEMU IZPOSODITE od ponedeljka do petka med 8.-12. uro pri izposojevalnem okencu na dvoriščni strani Pravne fakultete Maribor, nudimo pa Vam tudi tudi pošiljanje naročenega gradiva po pošti.

Prosimo, da si gradivo predhodno rezervirate preko servisa mCOBISS (Moja knjižnica) ali pošljete seznam gradiva na e-naslov: prfmb.knjiz@um.si.

VPIS V KNJIŽNICO

Za študente Univerze v Mariboru je priporočen vpis v knjižnice Univerze v Mariboru preko SPLETA (vpis z veljavno digitalno študentsko identiteto). Niste študent in nimate digitalne študentske identitete? Uporabite vpisni obrazec.

Veljaven dokument za izposojo je vaša študentska izkaznica, ki velja za izposojo v vseh visokošolskih knjižnicah Univerze v Mariboru.

IZPOSOJA/VRAČILO GRADIVA

Izposoja je mogoča le za predhodno naročeno gradivo preko mCOBISSa (Moja knjižnica), lahko pa seznam gradiva pošljete tudi na e-mail na prfmb.knjiz@um.si .

Gradivo lahko prevzamete OSEBNO od ponedeljka do petka od 8.-12. ure pri izposojevalnem okencu na dvoriščni strani Pravne fakultete Maribor. Prosimo, da pri okencu pozvonite oz. nas pokličete (02 2504 249).

Če gradiva ne boste prevzeli osebno, prosimo, da imate s seboj pooblastilo. Vračilo gradiva je možno brez pooblastila. Prosimo, da ob prevzemu/vračilu gradiva upoštevate vse predpisane varnostne ukrepe.

POŠILJANJE REZERVIRANEGA GRADIVA PO POŠTI NA STROŠKE ČLANA

Če želite, da Vam gradivo pošljemo PO POŠTI, je potrebno takoj po rezervaciji gradiva na naslov prfmb.knjiz@um.si čimprej sporočiti naslov, kam Vam naj pošljemo gradivo (opozarjamo, da v trenutnih razmerah pošta pošiljk, ki imajo naslov v tujini, ne sprejema).

Ob odpremi gradiva boste dobili mail, da boste vedeli, kdaj približno je bilo gradivo dano na pošto. Če imate doma ali na naslovu, na katerega želite sprejeti pošiljko, dovolj velik poštni nabiralnik, Vam bo poštar pismo pustil v nabiralniku (brez podpisa), v nasprotnem Vam bo poštar pustil listek in boste morali po paket sami na pošto.

Ker s pošiljanjem po pošti nastanejo stroški, bo zato ob prvem naslednjem obisku v knjižnici potrebno poravnati stroške pošiljanja gradiva (v primeru, da bo paketov več, se stroški pošiljanja gradiva seštevajo):

- teža pošiljke do 1000 g (npr. 1 večja ali dve manjši knjigi) 3,00 eur
- teža pošiljke do 2000 g 4,00 eur.

PODALJŠANJE ROKA IZPOSOJE GRADIVA

Rok izposoje gradiva lahko podaljšate

- preko telefona 02 2504 249
- preko e-maila prfmb.knjiz@um.si
- preko mCOBISSa (Moja knjižnica)

VRAČILO GRADIVA

- Pri vhodu na Pravno fakulteto Maribor je postavljen večji nabiralnik (paketomat), kamor lahko odložite gradivo, ki ga želite vrniti v Knjižnico Mirka Ilešiča Pravne fakultete Maribor.
- Knjige lahko seveda vrnete tudi po pošti. Priporočamo, da jih vrnete v priporočeni pošiljki.
- Gradiva žal do nadaljnega ni več možno osebno vračati - prosimo, da ga vračate v paketomat pred stavbo fakultete.

Za vse dodatne informacije smo dostopni tudi na tel. (02) 2504 249 ali na e-mailu prfmb.knjiz@um.si.

Vabljeni, da čim več uporabljate oddaljeni dostop do naročniških elektronskih informacijskih virov Univerze v Mariboru.

Če še niste, je torej zdaj zadnji čas, da postanete član naše knjižnice – vpis v knjižnico je možen tudi preko spleta s študentsko identiteto.

Prijazen pozdrav iz Knjižnice Mirka Ilešiča Pravne fakultete Univerze v Mariboru.

Več informacij o knjižnici lahko preberete na naslovu https://pf.um.si/knjiznica/
WorldCat SFX
  • Teoretični in metodološki aspekti raziskovanja razvoja socialistične samoupravne družbe
    Vrsta gradiva - zbornik
    Založništvo in izdelava - Ljubljana : Delavska enotnost ; Zagreb : Informator, 1980
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 5187073
Signatura – lokacija, inventarna št. ... Status izvoda Rezervacija
sk
m 331.152 KARDELJ Teoretični
IN: 016323
prosto - na dom, čas izposoje: 28 dni
loading ...
loading ...